Ont i halsen

Hej allihopa! Nu var det ett tag sen jag bloggade känner jag och nu design har vi fått!!! Skitsnygg om jag får säga det själv. Tänkte ta mig till skolan fast jag har skitont i halsen! :( red igår specidrotten förresten, fick rida en ny som hette pinja! Hinner inte skriva mycket mer för måste platta håret och sen dra till skolan, puss
Btw följ mig på INSTAGRAM Lovisawaehlby ;)
Xoxo Lovisa

Följ mig på Instagram och Tumblr :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3995101/?claim=chuxp59pyud">Följ min blogg med Bloglovin</a>
På instagram heter jag agnezanderzzon :) och på tumblr agnan!
FÖLJ MIG OCH LOVISA PÅ BLOGLOVIN! :)

YAAY :)

Mobilen är min nu :)
Jag ska köpa ett skönare headset, ear hörlurar! Har hittat ett par skit snygga :)
Ganska dyra, 172 kr, men SNYGGA!
haha :) lite roliga oxå :)
Det blir ingen Lukas denna veckan heller :( Han ska behandlas på tisdag kl.8.00, jag fick följa med om jag ville men skolan är ju då :( Skulle as gärna vilja! Jag ska iaf kolla med hans ägare Anna om jag kan komma dit och sköta om honom lite ändå!
HAR DE GÖTT

Ny DESIGN!

Vi har skaffat en ny design gjord av Lovisa Holmström som bloggar på lovisaholmstrom.blogg.se
Hon gör fina designer fast hennes kanske inte är den snyggaste!


Imorgon......

.... får jag en ny mobil :) HTC desire C! Och jag vet att den inte är den bästa men om jag skulle få en bättre skulle jag betala typ hälften, istället sparar jag till ett par ridstövlar! Frågan är bara hur dem ska få plats i skåpet :/
Många av mina stallkompisar har sånna och dem HISSAR stövlarna! Vad tycker nu om dem? Hiss/Diss
Soft dag i skolan idag. började 8.10 slutade 13.25 :) Vi hade typ TTM då vi läste, matte, svenska och no :) Haha våran mattelärare är inte den bästa, han kommer från Chile och pratar väldigt otydligt, han säger t.ex kuadrat, multiplikathuion!

Dagens facelook ;)



Bloggarna jag följer!

nellieberntsson.se
mirjadebruin.myshowroom.se
epicfaiil.myshowroom.se
ibland
linnolsson.se
tror att det var allt :)

Veckan


Jag vägrar rida Sissi på torsdag, eftersom hennes sadel är SÅHÄÄÄÄÄR mycket förliten för mig :/
Jag har äntligen hittat webbcameran :)

Dagens Outfit

Blus-HM

Linne (under)-HM

Jeans-Ärvt av min syster

Facelook: Mascara och Eyeliner

Måste cykla snart börjar ju halv, vi hörs :*

xoxo Lovisa


Bara för jag lova✌

Hej! Jag lovade ju att berätta lite om dagen om jag hann så gör väl det.
Gick upp typ 8 imorse för jag och min familj (inte syrran) skulle åka och kolla när Ale (min lillbrorsan) spelade fotbolls match Lidingö! Självklart vann hans lag✌Yeyy'
Sen så åkte vi in till Naturhistoriska riksmuseet! Där träffade vi våra "skidkompisar" och åt lunch med dem där! :) Jag åt kycklingspett med klyftpotatis och beanässås till, sjukt gott!-favorit rätt!!!! Sen bästamde vi oss för att gå på Cosmonova och det var skitcoolt! Har aldrig varit på det förut, men asså det var skithäftigt, det kändes som man var en del av filmen, haha. Efter Cosmonova åt vi fika. Jag tog nån pannacotta som var helt OK, fast mättande! ;) Sen åkte vi hem och åt middag varma mackor :P det var typ min dag! :) BTW har hunnit städa mitt rum nu ikväll, stolt ;) heh...
Annars har jag kollat på solsidan nu ikväll! Tumme upp!! :D älskar det!+att det var ett av mina favoritavsnitt ikväll!
Nu vill jag gå och lägga mig tidigt för en gångs skull så GODNATT! :*
xoxo Lovisa
Cosmonova 👆

Nervös

Hejsan alla! :)
Jag ska börja på artis och scenframträdanden på popskolan där jag redan spelar piano och jag är verkligen sååå nervööös!! Artist och scenframträdanden innebär att man ska stå på en scen (en gång i veckan) framför 10 andra personer och sjunga en låt. Så övar man varje vecka till nästa gång oså... Jag är så himla nervös!! :( fast jag vill ju...
Om jag har tid senare berättar jag om dagen! ;)
xoxo Lovisa

Girlpower

YEAHH...nej men hah, bra rubrik? :o
Hej förresten! :*
Idag har jag varit med Emma! Vi har haft väldigt kul!
Imorse på morgonen var jag och Ingrid ute och sprang 5:an i hacksta ! Gick inte helt OK för mig, för sista kilometern så fick jag värsta jobbiga krampen i magen (håll) och höll typ på o dö xp. Klarade iallafall att springa hela och det är jag otroligt nöjd med!! Har bara sprungit 5:an 3 gånger innan så är väldigt nöjd...annars har jag bara sprungit 2,5:an så ja..
Iaf sen så åkte vi till centrum och köpte den nya marabou chokladen=vit choklad. Tumme upp för den. Sen åt jag lunch och sen träffade jag Emma  utanför hennes hus. Först åkte vi till fiskatorpet och badade och det var skitkul, hahah? Sen åkte vi till mig och började spela in en parodi av: Barbie girl men kom inte så långt för Emmas batteri tog slut, suck* :(.
Aja sen har vi typ hoppat studsmatta med mina broshor och deras friend osååå och nu i slutet försökte Emma göra en cool sminkning men det bli sämst nejdå! ;)
Och nu sitter jag här iallafall, snart blire middag antar jag...vi hörs! :)
xoxo Lovisa

Ingen ridning på söta pownien :(

Nej det blev ingen ridning, men jag var i stallet! Jag hade fixat allt och gjort lilla massage grejen, men han stog inte stilla och blev väldigt irriterad på mig! Sen skulle jag sitta upp på ridbanan och när jag var upp sparka han bakut och tjöt! Så jag ringde Anna och hon fick komma :( Så det blev ingen ridning! Han hade ont i ryggen igen.
Snart ska jag cykla till Vilma och sova där! MYYYS! Antagligen blir det inte så mycket bloggande då :/



5 störande saker

Hola tha blogg! Efter som jag typ e skum så skriver jag DETHÄR ->
1. När jag kollar på tv måste alltid volymen vara på ett jämt-tal, eller med ett tal med 5 i sig! Om jag ser att volymen är på t ex 11 så stör jag mig så mycket på det att jag måste ändra direkt! Hahah se hur lätt jag stör mig på saker! ;)

2. När jag duschar måste jag alltid då och då ta ner vatten saken för att få vatten på båda händerna! Sen fortsätter jag duscha, men sen efter ett tag måste jag Göra samma sak igen! Låter skumt, I KNOW ;).

3. Jag stör mig otroligt mycket på tjejer som har kort hår och drar fram håret! Så fult! Det pinsamma i det här sammanhanget är att jag typ gör det själv! xd...fast det är bara för att jag har haft långt hår inna. Och gjort så.... ....

4. När jag dukar måste jag ALLTID (om jag harolika storlekar på glas, bestick osv) måste jag ställa de största glasen till pappa, mamma... (i ålders ordning) hahah ni ba: Okeeej ...

5. Jag H-A-T-A-R att redovisa!! Asså serri, det värsta som har hänt mig! :o fast jag står står framför 2 tjejer i min klass så blir jag helt himla röd i fejset :s...dock kan jag sjunga framför folk utan att bli röd, men det verkar ju va en helt annan grej...;)

Se hur störda och vanliga saker jag stör mig på(till en vill del)?
xoxo Lovisa


Min helg

Lördag: Rida Lukas 10.00. Handla med Vilma till kvällen. Sova hoss Vilma! MYS <3
Söndag: Åka hem från Vilma. SLAPPA!
På Måndag börjar skolan! 9.10 <3

Hur hela grejen började!

Men jag ska berätta hur min ridhistoria började och hur jag blev skötare på S <3 Hoppas ni tar lite tid och läser det!
Jag vet inte riktigt hur men jag kom med på en idrottsskola i 2:an där man fick testa på olika sporter. Ridning var då en av dem sporterna. Jag kom dit och vi fick lite information och så tror jag. Sen skulle vi rida och det var spännande. Elsea hette hästen jag skulle rida men hon finns tyvärr inte längre. Vi blev uppkastade på hästarna och sen blev vi ledda runt ridhuset. Lite trav blev det allt. Allt som allt fick vi nog rida i 5 min och stå och vänta i 25.
Men det var värt det, känslan på hästen var underbar och jag visste att det här var min grej. Sen jag jag på en test gång på riktiga ridskolan och jag bestämde mig. JAG SKULLE FORTSÄTTA och det gör jag än.


Historian med Salea <3

Jag och min kompis Alicia (som bloggar på den här bloggen) Ville gärna bli skötare på varsin häst. Det var väll Brio eller Fia som lockade mest. Vi kom dit och dem hästarna var såklart redan fulla. Så vi väntade tills dem ropade upp dem lediga hästarna. Odin kom och Alicia nappade. Hon fick dra lott med en annan tjej och hon vann.
Den skötaransvariga sa Salea och ingen ville. Då frågade hon mig och jag tänkte "varför inte?" Och så blev det.
Efter mötet skulle jag och A gå och hälsa på henne och hon var skit sur. Men jag åkte dit varje måndag och borstade på henne. Okej så noga blev det inte. I början fick jag hjälp att ställa ut henne i gången, men bakbenen vågade jag inte borsta på. Sen började jag vänja mig och tillslut gick det. Sen fick hon stå vänd i spiltan men sur var hon. Så var det ett tag. Sen helt plötsigt började hon bli speciell för mig, det var något speciellt med den hästen. Jag började hitta hennes knappar och allt gick framåt.

Nu borstar jag Salea ovänd och hon står bara och äter! Vi har byggt ett starkt band mellan oss och det kommer alltid och hålla! Salea testar alla men man måste forstsätta! Nu har hon slutat testat mig och allt är Super mellan oss!

Det kanske var ett år sen jag äntligen vågade stå emot hennes testande <3



Du betyder ALLT för mig <3 <3 <3



Det är såhär det kommer att vara....

jaa, som ni har märk har jag inte bloggat så mycket, men det kommer att vara så ;)
Igår var iallafall första ridlektionen och jag red Sissi, en shettis med en pytteliten sadel, mina knän var liksåm utanför :/ Kände på mig att det skulle gå PISS! Vi red ut en sväng med lite trav i början. Sissi var spänd och verkigen på tårna. Första traven fick jag hålla in henne skit mycket. Lite sidohopp blev det oxå första traven. Sen kom vi ut på en annan "trav väg" och efter typ andra steger bockade hon. Sadeln var så liten så jag kunde inte sitta kvar. Trillade över hennes huvud och skrapade upp lite på armen. AJA så kan det gå. 91 GÅNGER KVAR!




MINA FAVORITLÅTAR

LINNEA HENRIKSSON-Lyckligare nu
MAROON 5-One more night
Mina 2 favoritlåtar, EVER

xoxo Lovisa

Lovisa

Hej! Det är jag som är Lovisa. Orkar inte skriva värsta långa inlägget men här kommer lite om mig...
Jag har bott i Italien i 6 år, halva mitt liv. Flyttade dit när jag va typ 2 och flytta tbx när jag va 8. Sen började jag i svensk skola i sverige i en årskurs hörgre än mig och sen har det bara flytit på kan man säga!
Annars då?
Jag älskar att sjunga, dansa och rida! + spelar jag piano på fritiden!
Nu bor jag förresten i Åkersberga och går i en skola som heter Prolympia..
Inte mycket mer att säga!
I den här bloggen kommer jag inte skriva så ofta-bara när jag har lust så allt kommer komma innan bloggen till 100%. Ja det va typ allt så.... LET'S GO! nää, skämta men aja xd....hehe
KRAM

i´m freaking scared as hell!

Läskigt!!! Hänt en sak :( En jävligt läskig sak!

Second day in shool :)

Japp, idag är det andra dagen i skolan! hehe skrev fel igår vi börgar halv 10 så jag ska gå ut till bussen snart :)
Jag ska möta några kompisar och sen går vi tsm till stället klassen ska vara! Vi ska vara ute ;)
Efter skolan blir det stallet och sen ska jag hem och fixa lite saker!




Imorgon..... :)

imorgon blir det skola igen :) men då ska vi typ göra lite lekar, vi börjar halv 9 och slutar typ 2! Gött :)

Ny blogg :)

Hej, jag heter Agnes och är en av tjejerna som driver denna bloggen :) Lovisa heter min bästis som jag driver den med! Vi har haft en blogg innan men tröttnade, vi hade typ inga läsare! Ni kommer inte att kunna räkna med jättebra uppdadering för båda har fullt upp ganska ofta!

Jag är då snart 12 år och bor en bit utanför Göteborg. Här bor jag med min mamma, pappa, syster och katt.
Jag är väldigt intresserad av hästar och ridning och jag rider på Råda Ridklubb :) Där har jag också en sköthäst som heter Salea  Jag har också en medryttarponny, Lukas heter han !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0